Preview Mode Links will not work in preview mode

De Mindfulnista Podcast

Feb 9, 2020

In aflevering 4 van De Mindfulnista Podcast praat ik met fysiotherapeut Arjen van den Heuvel over de noodzaak van bewegen. Arjen legt uit waarom bewegen zo belangrijk is en wat we kunnen doen om meer te bewegen en mobiel te blijven.


Aug 7, 2019

In deze derde aflevering van De Mindfulnista Podcast duiken we met Marleen Bontekoe in de wereld van Yoga. Marleen is yogadocent en met haar heb ik het over Yin Yoga en Yoga Nidra, in ons hoofd leven, de noodzaak van jezelf leren kennen, ontspanning en vertraging. Marleen geeft ons tips die we kunnen gebruiken om...


Jul 6, 2019

In aflevering 2 van De Mindfulnista Podcast praat ik met Jeroen van der Borght van Studio05 over Virtual Reality en ontspanning. Studio05 ontwikkelde in opdracht van verzekeraar VGZ een Virtual Reality Mindfulness ervaring. Jeroen legt ons daar alles over uit!


Jun 4, 2019

In deze aflevering geeft Rutger Balm ons tips en inzichten over gedragsverandering en de invloed van onze omgeving. Ook daagt hij ons uit om iets baanbrekends te doen. Challenge accepted!


May 26, 2019

In aflevering 0 van De Mindfulnista Podcast leg ik je uit waar de podcast over gaat en waarom het voor jou wellicht interessant is om te luisteren.